dijous, 8 de novembre del 2012

Aturats i aturades, a la Vaga General!


El proper 14 de novembre tens l’oportunitat de plantar-te. De dir prou a tots aquells que ens han portat a aquest punt. Aquells qui lluny de solucionar els problemes socials que venim patint des de l’inici de la crisi, no han fet més que enfonsar-nos retallada rere retallada i que encara ens exigeixen més esforços.

Amb una taxa d’atur del voltant del 23%, el sistema s’aprofita d’aquesta situació tractant-nos com a mercaderies disposades a vendre’ns per salaris ridículs, amb l’única finalitat de mirar de sobreviure en un sistema amb el qual nosaltres no hi sortim guanyant mai.

Amb aquestes dades d’atur no ens queda dubte de l’important paper que aturats i aturades hem de jugar en aquesta vaga. Representem un dels col·lectius que estan patint les conseqüències més dures d’aquesta crisi, hem de ser, per tant, un dels col·lectius que surti amb més força per exigir canvis veritables i plantar cara a aquesta situació tant injusta.

És per això que t’animem a que secundis la vaga i que sortim al carrer més unides que mai, treballadors i aturats junts exigint canvis reals, perquè ja ha arribat l’hora de canviar les normes del joc. El dia 14 de novembre fem una vaga social, que cadascú aporti el seu granet de sorra perquè se n’adonin ja que nosaltres volem ser qui decideixi el nostre propi futur.

Participa dels actes i accions del Bloc Anticapitalista.

No ens quedem de braços creuats, construïm el nostre futur. Tots i totes a la Vaga General!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada